Hvorfor Bridge er sundt

Hvorfor Bridge er sundt

Bridge skaber sociale netværk

For mange bridgespillere spiller fællesskabet og det sociale element en stor rolle. Udover at øge sociale netværk er bridge en kommunikativ aktivitet, hvor det er vigtigt at der er forståelse mellem spillerne. Positivitet og tillid er ord, som bridgespillere kan nikke genkendende til. Forskning viser, at der er en sammenhæng mellem sundhed og sociale relationer. Mennesker med stabile relationer lever længere og er oftest sundere end dem, der ikke har relationer. At bridge har en gavnlig og forebyggende effekt i forhold til lidelser som Alzheimers og demens er ligeledes videnskabeligt bevist.

 

Du bliver handlekraftig

Som bridgespiller skal du træffe mange beslutninger. Du skal være handlekraftig og i stand til at holde et højt koncentrationsniveau. At være i stand til at træffe hurtige og gode beslutninger og bevare koncentrationen er ret sikkert noget, du har gavn af i andre sammenhænge. Man får simpelthen trænet væsentlige kompetencer, samtidigt med at man morer sig. Bridge kan vise sig at blive mere end bare et spil for dig. En enkelt advarsel bør vi dog komme med: Det er stærkt vanedannende!

 

Start i dag

Bridge bidrager til velvære og virker afstressende for mange – og vigtigst af alt, så skaber det glæde! Skynd dig at komme i gang!


Top