Begynder i bridge

Begynder i bridge

Vi hjælper dig i gang

Har du prøvet at spille bridge? Uanset om du er helt ny eller har lidt erfaring fra tidligere og bare ønsker at få sat nogle regler helt på plads, er Blaksets Bridgecenter stedet for dig. Vi starter hold for begyndere – og alle andre niveauer i øvrigt – i både september og januar. Bridge er både spændende og udfordrende, og de fleste af vore kursister finder en hobby for livet!

 

Så hurtigt kan du lære det

Det tager typisk 1-2 år at lære grundprincipperne i bridge at kende. Det lyder måske voldsomt, men ingen grund til bekymring. I får kort i hånden og er i gang med at spille allerede fra dag 1. En almindelig undervisningsgang består typisk af en lille times teori/quiz og så et par timers spil bagefter. Spillene er tilpasset undervisningen, så du får øvet og afprøvet teorien umiddelbart efter at have hørt den. Vi har hold både formiddag, eftermiddag og aften det meste af ugen, så der er sandsynligvis et hold, der passer i din kalender.

 

Erfarne bridgeundervisere

Alle undervisere der er tilknyttet Blaksets Bridgecenter er rutinerede, underholdende og tålmodige…J. De fleste er, eller har været elitespillere og de elsker at give kundskaber videre. Du kan forvente undervisning af højeste kvalitet! Undervisningen tilpasses naturligvis deltagernes niveau.

 

Kontakt os i dag

Hvis du er fristet, så kontakt os med det samme. Uanset om du er helt begynder eller en garvet spiller der søger nye udfordringer – eller måske ny makker. Vi har spillere på alle niveauer i vores ”makkerbank". Ring på tlf. 39 29 01 26 eller send en mail til bridge@blakset.dk og hør hvad vi kan tilbyde. Hvis du er lidt i tvivl, så se på vores hjemmeside: blakset.dk. Hvis du er i nabolaget, så kig ind på Gladsaxevej 382. Så kan du få en kaffe i cafeen og tjekke, hvor hyggeligt vi har det.


Top