Medarbejdere

Læs om vores medarbejdere

47 år. Det er takket være Nadia, at der er friskbagt rugbrød og lune boller til pausen. I weekender og ferie står den på damelandsholdstræning (med Maria Rahelt), åben division med kæresten (Flemming Danielsen) eller forsvar af en DM-titel (med Helle Krogh). Efter ”tre-på-stribe” er vi efterhånden blevet vænnet til, at DM damehold ender i cafeen. Trods stor travlhed har Nadia altid et smil og et øre til overs.

50 år. Har undervist i bridge i 30 år. Oprindelig bankuddannet, men efter et par brancheskift fik bridgen overtaget. Frederik har godt 500 elever ugentlig i centeret – heriblandt formentlig verdens største bridgeklub onsdag formiddag med over 160 medlemmer! Frederik er fast skribent i Dansk Bridge, hvor han på midtersiderne prøver at holde nye spillere på ret kurs. I weekenderne kan du jævnligt se ham på slap line sammen med Mathias på et af vores populære søndagskurser.

55 år. Har vundet utallige mesterskaber og derudover spillet mere end 300 landskampe for Danmark. Er uddannet cand. merc., og forfatter til en række bridgebøger, herunder vores bibel ”Den Komplette Lærebog i Bridge”, ” Det forlyder, at der arbejdes på en revolutionerende ny udgave af ”Den Røde”! Til daglig kan du læse hans guldkorn i ”Dagens Bridge”, en daglig bridgespalte på nettet, som også findes i Sverige. Kig på: www.dagensbridge.dk

46 år. Er lærer af uddannelse, og centerets entertainer. Lokalet er stuvende fuldt, når han underviser, for underholdningen er helt i top under hans halve humørtime. Mathias har spillet over 100 landskampe og vundet bunker af Danmarksmesterskaber. Vi håber, at det bliver til et mere i forsommeren 2016, hvor han og Knut er kvalificeret til DM-slutspillet. I øvrigt varetager han sammen med Knut den daglige bridgespalte i Politikken. Sammen med Knut, skal Mathias spille EM for Danmark i juni 2016.

56 år. Startede Blaksets Bridgecenter i Livjægergade sammen med brormand i 1998. Elitespiller siden teenageårene, og man må sige det er gået ret godt. Til tider opstår en lidt akademisk diskussion, om det er Lars eller Knut, der har vundet flest DM´er… :)
Knut har arrangeret utallige bridgerejser og kurser gennem snart 30 år, og du kan opleve Knut rundt omkring i landet på forskellige højskoler. Redaktør af Politikens bridgespalte sammen med Mathias.

44 år. Uddannet skolelærer, men skiftede for mange år siden over til mere lærevillige elever! Alt står i et klarere lys, når Otto har gennemgået teorien. Har vundet masser af mesterskaber og er kendt som en hård hund i meldingerne. Så hvis du søger forståelse for en lidt presset melding, er han den rette at spørge…:) Otto er en travl herre. Ud over arbejdet i BB og landsholdstræning med Ole Raulund har han hænderne fulde med tvillingerne Karl og Ida på 4 år.

56 år. En alsidig herre, der startede bridgekarrieren allerede som 10-årig. Fire børn og en hel del musik har dog betydet nogle pauser fra bridgen. Nu er der atter tid til bridge, og det har en lang række kursister haft glæde af. Peter er vores specialist inden for Bridge Base Online, og har du spørgsmål om bridgespil til og på PC, så spørg ham! Hvis du deltager i vores hyggelige Vinsmagnings Åbne Huse, kan du høre Peter optræde med guitar og sang!

42 år. Jacob er uddannet cand. com. Ud over masser af DM´er er han centerets eneste Verdensmester. Er dansk tovholder for Nordic Bridge Unions nye system, Nordisk Standard. Blev for kort tid siden udnævnt til sportschef/landtræner for de danske bridgelandshold, og her er ambitionerne store.

24 år. Centerets unge talent. Signe vandt sidste sæson stort set alt, hvad hun deltog i og opnåede en fornem 2. plads i kampen om årets Guldpokal (landets mest vindende spiller!). Desværre kom Mathias i vejen, og slog hende på målstregen. Signe hjælper på K og skal have sine egne begynderhold i år.

44 år. Preben er en dygtig sælger, og disse talenter videreføres på hans undervisningshold på entusiastisk vis. Preben svarer glad og grundigt på alle spørgsmål, så husk at sætte lidt tid af, når du spørger :) VM-tilnavnet er udtryk for Prebens selvtillid, da han kort tid efter at have startet på bridge annoncerede, at han ville blive verdensmester inden 5 år…vi venter endnu!

Kontakt os


Top