Medarbejdere | Oversigt over Blaksets medarbejdere

Medarbejdere

Læs om vores medarbejdere

Trofast medarbejder siden 2000. Centerets praktiske gris med alt fra udskiftning af el pære.. til formning af hjemmelavede grovboller. Står for indkøb og jongleren af diverse medarbejderes vagtplan.

De sidste 18 år har Nadia været en fast del af det Danske damelandhold, men har pt. sat landsholdskarrieren på stand-by. Er dog stadig høj bridgeaktuel: i skrivende stund 2 DMér hvor det ene er for team Blakset, i dm for klubhold :-)

54 år og far til Felix på 13.

Frederiks elever påstår, at han kan forklare selv de mest komplicerede problemer på en let måde. Du kan selv teste ham ved tavlen på de skrappe turneringshold mandagen eftermiddag og aften – morgenturneringsholdet onsdag og træningsturneringsholdet onsdag eftermiddag – eller på PRO-holdet torsdag eftermiddag og parturneringsholdet torsdag aften.

59 år. Har vundet utallige mesterskaber og derudover spillet mere end 300 landskampe for Danmark. Efter en selvvalgt pause tilbage på landsholdet med Dennis Bilde. Er uddannet cand.merc., og forfatter til en række bridgebøger, herunder vores bibel ”Blaksets Bridgebog” med systemet Moderne Bridge, som er en fortsættelse/modernisering af Centersystemet. Seneste bog er Spil Bedre skrevet sammen med Knut – gær, hvad den handler om?! Til daglig kan du læse hans guldkorn i ”Dagens Bridge”, en daglig bridgespalte på nettet. Kig på: www.dagensbridge.dk.

På det private plan er Lars ved at uddanne sig til vinterbader efter sammen med Alice at være flyttet i en lejlighed i Skodsborg direkte ud til vandet.

50 år, stor af sin alderJ Mathias har været med fra første fløjt for 20 år siden. Privat er han gift og har to søde drenge på 13 og 14 år.

På bridgefronten har han i en årrække spillet med Knut, og de har også kørt parløb som bridgeredaktører i Jyllandsposten og Politiken siden 2000.

Han har på sine fem hold næsten 600 elever, så der er tryk på, men han prøver efter bedste evne at favne alle.

Mathias er centerets ubestridte mest hjælpeløse medarbejder, og det siger ikke så lidt. Hvis du spotter en pære, der skal skiftes, eller andre småpraktiske ting, så spørg en anden. Manden er håbløs og arbejdssky, men bortset fra det har han et venligt væsen.

60 år. Startede Blaksets Bridgecenter i Livjægergade sammen med brormand i 1998. Elitespiller siden teenageårene, og man må sige det er gået ret godt. Til tider opstår en lidt akademisk diskussion, om det er Lars eller Knut, der har vundet flest DM´er… :)
Knut har arrangeret utallige bridgerejser og kurser gennem snart 30 år, og du kan opleve Knut rundt omkring i landet på forskellige højskoler. Redaktør af Politikens bridgespalte sammen med Mathias.

49 år. Uddannet skolelærer, men skiftede for 10 år siden over til mere lærevillige elever! Alt står i et klarere lys, når Otto har gennemgået teorien. Har vundet masser af mesterskaber og er kendt som en hård hund i meldingerne, så hvis du søger forståelse for en lidt presset melding, er han den rette at spørge…:) Otto påstår, han kan lære alle at spille bridge. Ud over arbejdet i BB fordriver Otto tiden med 6 årige tvillinger (Ida og Carl) – mon ikke de snart skal indvies i bridgens univers?

61år. En alsidig herre, der startede bridgekarrieren som 10-årig. Fire børn og en hel del musik har dog betydet nogle pauser fra bridgen. Med ansættelsen i Blaksets Bridgecenter tilbage i 2010, blev det atter tid til bridge på fuld tid. Det har en lang række kursister haft glæde af. Peter er vores specialist inden for Bridge Base Online, og har du spørgsmål om bridgespil til og på PC, så spørg ham! Hvis du deltager i vores hyggelige Vinsmagnings Åbne Huse, kan du høre Peter optræde med guitar og sang!

Preben (48 år) har været en del af Blakset-teamet siden november 2013. Han underviser i dag på fuld tid.

Med sit store smil og gode humør er Preben en populær og snakkesalig underviser, som altid har tid og lyst til at diskutere en frisk overmelding, en vanvittig makker eller en skæv fordeling. God mad, god vin og gamle biler er andre sikre emner.

Preben er en rutineret divisionsspiller, og som kælenavnet VM antyder, fejler ambitionerne ikke noget. Et stort skridt på vejen blev taget i 2017, da Preben var med til at sikre guldet, som betød at Blakset-klubberne kunne hjemføre sit første Danmarksmesterskab for Klubhold.

Er af den gode årgang 1963. Har spillet et utal af landskampe på det danske damelandshold, med bl.a. VM-sølv og bronze samt OL-guld medalje som meritter. Bettina begyndte at undervise i bridge som 18 årig og har haft egne bridgeklubber i 17 år. Hvis spørgsmålet er mellem fest eller bridge, så er svar klart BRIDGE.

Kontakt os


Top